03/20/2022

De zaak is een cirkel van het geld dat eigengerechtig is, maar het is geplant.

By admin

"Ik heb er spijt van, ik hoop dat mensen mijn oude weg niet zullen nemen, nu ben ik elke minuut in een schande en bekering." Hij Xiaofeng in het ijzervenster van de hoge muur heeft nu de waardevolle, deze senior administratie voor geld in een levensbetaal begrepen is in de afgelopen tien jaar vóór pensionering, in de verleiding van geld, en tenslotte, is het een pijnlijke biecht en verlies van vrijheid. In de afgelopen jaren heeft hij Xiaofeng’s Shangxing Town, Jiangsu Province, een grote constructie en is een groot aantal belangrijke projecten geregeld. Duizenden landverwerving en sloop en hervestiging, om de voortgang te versnellen en de flexibiliteit te verbeteren, is Shangxing Town een stad Industrial Park Development Co., Ltd. en het Town Collection Service Center opgericht.

Sinds 2013 werd hij Xiaofeng georganiseerd door het organisatiecommissie om lid te worden van Shangxing Town Industrial Park Development Co, Ltd. en de boekhouding van het Collection Centre Collection Centre.

In oktober 2013, om de kosten, algemeen manager Huang Wei, General Manager of Time te vergemakkelijken, behandelt hij Xiaoyu bankkaarten in de naam van de persoon en bespaart de publieke fondsen aan haar persoonlijk gebruik. Op deze manier heeft hij het persoonlijke account van Xiaofeng een pennolition huisregeling ontvangen. In die tijd zal het Park Company alleen Hedu, met het meer en meer geld in het huis, is haar bottom line geleidelijk verdwenen, en het persoonlijke verlangen breidt voortdurend uit.

Hij Xiaofeng’s klasgenoten Dai Shi heeft al lang in de langetermijnweergave van het bedrijf, en het is ook een "leider" dat hij Xiaofeng op de weg begon. Hij gaf hij Xiaofeng aan "Fortune Time": er is zoveel geld aan De anti-kaart, zet het, het wordt ook gezet, het is beter om wat geld te verdienen dan een kortcyclus financieel beheer van het aankooppunt.

Hij Xiaofeng heeft een hart, het starten van "Lenende kippeneieren", misbruikt publieke middelen om het eerste kleine financi?le product "Exploration Road" te kopen.

Binnenkort zal Xiaofeng niet zelfexpress zijn. Ze zei: "In die tijd was ik een beetje goedkoop, ik kocht een aantal financi?le producten om wat geld te verdienen. Hoe dan ook, de leider wist het niet. Later wordt de moed groter En groter, en het geld is steeds meer. Het aantal verduistering van publieke fondsen wordt steeds meer.

"In de vroege dagen van mobilisatie van openbare fondsen is hij Xiaofeng ongemakkelijk, je zult voorzichtig zijn, de keuze van financieel beheer en fondsenproducten worden ge?nvesteerd. Hoewel het inkomen niet hoog is, is het beleggingsrisico klein en is het inkomen aanzienlijk .

Langzaam smaakte ze de zoetheid, de moed wordt groter en groter, welke bank de bank waardig is, moedig verduistering van meer dan 5 miljoen yuan publieke geld om financi?le en fondsproducten te kopen wanneer de piek in de hoogste piek is.

Hij Xiaoyu zegt: "De aankoop van financieel beheer en fondsen is meer, de specifieke nummers zijn niet duidelijk.

In die tijd dacht ik dat ik nog steeds terug kwam toen ik aankwam, ik had niet verwacht dat het de bottom line had overschreden, de wettelijke rode lijn oversteekt.

"Naast het kopen van financieel beheer en fondsenproducten, is Xiaofeng ook verduisterd aan publieke fondsen om iemand anders op te lossen" dringend dringend ".

Tijdens 2014 tot 2020, Xiaofeng verduisterde eenheid publieke fondsen voor veel mensen voor zakelijke omzet of huisinvestering, die een lokaal bedrijfskop van 5 miljoen yuan kregen.

Om hij Xiaoyu te bedanken, "de emotie van God, het oplossen van het axious", zal de lener de "Dank u" bevestigen wanneer de terugbetaling, en deze inkomsten maken ook de winst van Xiaoyu.

Op deze manier is het "Money Plan" van Xiaofeng gestaag vooruitgeschoven, en de hand geleidelijk.

Na het voltooien van de "originele accumulatie" van de rijkdom, voelde hij Xiaofeng dat "geldgeld" traag was. Na het horen dat de aandelenmarkt goed is, wil ze proberen en als ze het openbare fonds van het hoofd wil gebruiken bereik de "japan jin".

Het kan vaak onredelijk zijn, de aandelenmarktindex is ups en downs, en hij Xiaofeng heeft geen investering in de ogen. Wanneer u binnengaat, zult u een aandelen tegenkomen en een grote vinger vallen.

Later was ze levendiger en meer verloren.

Het verlies van de aandelenmarkt maakte niet alleen hij Xiaofeng naar het verdiende geld, maar verloor ook enkele van zijn eigen en haar man. Op deze manier wordt de muur om de westelijke muur op te maken, hij wordt de grot van Xiaofeng groter en groter, en voortdurend misleidend publieke fondsen om fondsen en rijkdombeheerproducten te kopen en anderen te lenen om interesse te verkrijgen om het verlies te verzinnen, en de dieper in de armen van hebzucht. Het kan worden verzameld en dieper, en er is nog een dag om naar het Oost-venster te gaan. Op 6 april 2021 werd Xiaofeng door de Commissie achtergelaten voor discipline-inspectiecommissie voor de vermoedelijke positionele misdaad. Volgens de enquête, van oktober 2013 tot maart, gebruikte hij Xiaoyu de positie om het handig te maken, in totaal de openbare fondsen 837 keer, het geaccumuleerde bedrag is 100 miljoen yuan, en de audit wordt erkend dat hij Xiaofeng verduisterd is Yuan voor Personal Purchase Bank Wealth Management-producten, bankkosten, fondsen, voorraden en anderen verzamelen interesse. Op 19 mei 2021 werd Xiaofeng aan het feest gegeven en opende de openbare relaties.

Op 14 oktober, hetzelfde jaar, werd Xiaofeng veroordeeld tot vijf jaar zes maanden in de gevangenis voor verduistering van publieke fondsen. Vanaf 8 mei 2021 heeft Xiaoyu de openbare fondsen van het verduistering van het financi?le verhouding van de stad Shangxing, Qiyang City geretourneerd. Het illegale inkomen van haar verduistering van publieke middelen wordt ook hersteld volgens de wet.

Volgens deze zaak voor Discipline Inspection Commission, die de Bron achtervolgt, op zoek naar de CUX, en afgegeven Discipline-inspectie tot Shangxing-stad, verdiept de zaak om de kwetsbaarheid van het systeem te bevorderen, te blokkeren, eerlijk risico te voorkomen.

In juni 202 heeft de volksregering van Shangxing Town de tussenmaatregelen ingevoerd voor het versterken en identificeren van auditwerkzaamheden in Fuyang Economic Development Zone (Shangxing Town). Het Audit Office introduceerde Audit-eenheden van derden om het hele proces van heffing te controleren, en voorbij gaan aan. Vanuit het interne management heeft het Collection Centre van de stad de "Tussentijdse maatregelen voor het financieel beheer van huisvestingscentrum", "het managementwerkingssysteem van het overschrijdcentrum" en "het managementwerkingssysteem van het onteigeningscentrum" is verder "verder" gestandaardiseerd. Financi?le discipline.

(Het toezicht op de Commissie voor discipline inspectie van de provincie Jiangsu || redactionele editor (verantwoordelijk: Peng Xiaoling, Wu Nan).