03/23/2022

1 tot 1 miljoen Chinese nieuwe kroonmedicijnen van de papieren "Landing" in bestellingen

By admin

 "JS016 en multinationale farmaceutische menstruatie hebben een andere antilichaamcombinatie voor noodgebruik van 15 landen over de hele wereld, met meer dan 500.000 drugs in de wereldwijde distributie, met bestellingen van meer dan 1 miljoen conventies.

"Op 22 november, Yanhua, zei een onderzoeksbureau van het Microbiology Institute of the Chinese Academy of Sciences, dat de onderzoeks- en ontwikkelingsresultaten van het team zijn gebruikt in nieuwe kroon ge?nfecteerde mensen door samenwerking met internationale farmaceutische bedrijven.

 De klokknopjes op 26 mei 2020, en de ontdekking met betrekking tot dit medicijn werd net gepubliceerd in het tijdschrift "Natuur".Het artikel beschrijft twee hoog-actieve antilichamen, waarvan er één de infectie van virussen in een primaatproeven effectief kan remmen.

Het papier schreef: "Ons onderzoek toont aan dat CB6 (productnaam JS016) het verdere studie waard is als een kandidaat voor klinische medicatie." Van 1 papers tot 500.000 nieuwe medicijnen voor een eerstelijnsbehandeling, vervolgens op 1 miljoen bestelt de nieuwe kroon van mijn land Speciale geneeskunde R & D gebruikte deze keer slechts voor ongeveer een jaar, die een sterke kleur heeft geschreven in de geschiedenis van innovatief medicijnonderzoek en -ontwikkeling.

 "Blood-up" "" "" "De eerste releasen het genetisch materiaal in de cel om een ??nieuw virus te vormen dat is vrijgegeven aan de extracellulaire en vervolgens andere cellen binnenvaart.

Yan Jinghua vertelde de dagelijkse reporter van de wetenschap en technologie, er zijn veel stappen in dit proces om als doel van drugs te worden gebruikt.

 JS016 gebruikt het doelwit van "sleutel" en het beeld van Yanhua wordt vergeleken met "maskertoets".

 Het neutraliserende antilichaam van "Mongoli" wordt gevonden van het perifere bloedgeheugen van de pati?nt B-cellen via single-celtechnologie "gepickte selectie".

Zeer interessant is dat het eiwit van het virus zal veranderen vóór en na de "sleutel", zoals een "bounce-sleutel" -actie.

Om ervoor te zorgen dat de gescheiden antilichaam "blind" -toets, analyseert het team het virus (oppervlakte-eiwit) – antilichaamcomplex met virus (oppervlakte-eiwit) – celreceptorcomplex, bewijst eerst de voormalige bindingskracht in combinatie met kracht. Het is sterk dan de laatste; na een ander, heeft het aangetoond dat antilichamen en receptoren elkaar overlappen met de receptor in het virale eiwit, met "plaatsen" -effect. Daarom kan het antilichaam het "sleutel" insertie "Lock Eye" blokkeren ", kan het virus de cel niet via deze deur betreden.

 Strikt gezegd dat de antilichaammoleculen die klinische geneesmiddelen worden, hun best moeten doen om "onberispelijk" te doen, moet het basisonderzoek wekelijks overwegen. Om bijvoorbeeld antilichamen in het lichaam in "slecht antilichaam" te voorkomen, is het team ook "gesneden" in het ge?soleerde neutraliserende antilichaam, wat het risico op veiligheid aanzienlijk vermindert. 4 namen, onthullend 3 lopen gedurende tien jaar, tien miljarden dollars, een groot aantal menselijke inputs, is een routinematige kosten van innovatieve medicijnen om transformatie uit het laboratorium te voltooien, en alleen afhankelijk zijn van de sterkte van het R & D-team moeilijk om mee om te gaan. Hoe wordt een innovatief medicijn effici?nt van de weg van het laboratorium naar industrialisatie? Deze propositie heeft geen volwassen weg in het innovatieve onderzoek en de ontwikkeling van China.

 JS016 geeft zijn eigen modus, die op de hoogte kan zijn van een of twee uit zijn 3 verschillende stadia (CB6, JS016, LY-COV-016).

 CB6 is de naam in de laboratoriumonderzoeksfase.

In de vroege dagen van de epidemie, onder het ministerie van Wetenschap en Technologie, onder de speciale steun van de Chinese Academy of Sciences, Yanhua Team en het Academicus Gaofu-team van de Chinese Academy of Sciences, opende gezamenlijk onderzoekswerkzaamheden en gescheiden tientallen alles -human antilichaamgenen. Na herhaald proef werd het eind februari 2020 gefiltreerd. Antilichaamdrugs met hoge effici?ntie-neutralisatie worden geproduceerd. In maart 2020, de microbiologie van de Chinese Academie of Sciences en de Junli Biological Signing Agreement, gemachtigd om de CB6 te industrialiseren, komt het medicijn op de JUNLI-ontwikkelingslijn, de naam JS016.

 In mei 2020, Junshi biologische en multinationale apotheken, bereikte het farmaceutisch een overeenkomst, ontwikkelde gezamenlijk JS016-antilichamen en nam de weg naar de transformatie van klinische proeven en noodgebruik in het buitenland. Op dit moment is het medicijn de rituele ontwikkelingslijn ingevoerd, de naam wordt LY-COV-016. Op 5 juni 2020 won JS016 de eerste nieuwe Crown Monk Clinical Proef-goedkeuring in China, en de eerste National Standard Clinical Trial New Crown Anti-Crown.

Na 3 dagen heeft het Amerikaanse voedsel- en drugsadministratie (FDA) ook goedgekeurd LY-COV-016 in klinische proeven, die is genoemd Etesevirmab (Etti Wei Monocompanion). De prestaties van wetenschappelijke onderzoek moeten worden geland om de missie voor de gezondheid van de mensen echt te voltooien.

In een interview met journalisten, Jal Fari, de Chinese Academy of Sciences, zei dat er geen originele verkenning van onderzoekers is, er zijn geen drugs van innovatie, maar het wordt een product, moet onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden ontwikkelen en overheidsbeleid Volg het en kan eindelijk echt landen. Reageren op de epidemie, via het National Emergency Project and Research and Research Team, integreer universiteiten, onderzoeksinstellingen, ondernemingen, regeringen en financi?n, de nieuwe resultaten van het nieuwe Crown Special Medicine-geneeskunde van mijn land kunnen "Paper Talk" vermijden, toegepast op Global Epidemic Control.

 Nieuwe medicijnen hebben wereldwijde herkenning opgedaan, en nieuw onderzoek is nog steeds aan de gang. In februari 2021, goedgekeurde Etiwei Monocontrol (JS016) en Buniwei Monoclon (een ander medicijn) Diblastherapie dringend gebruik; in september heeft FDA opnieuw nieuwe anti-antilichaamtherapie goedgekeurd. Noodlicentie, gelicentieerd om te voorkomen dat bepaalde risicovolle groep nieuwe kroonvirussen besmet. De inkoopovereenkomst uit de Verenigde Staten en de EU neemt ook toe, en meer dan 500.000 consensus zijn gebruikt, met meer dan 1 miljoen bestellingen.

 Van 1 tot 1 miljoen, van het basisonderzoek naar het nieuwe medicijn, is het goedgekeurd voor noodgebruik. Mijn land autonoom intellectueel eigendom Nieuwe coronaire guanfonie behandeling van antilichaam Nieuw medicijn JS016 Beveiliging en effectiviteit hebben wereldwijde herkenning verkregen. Nieuw onderzoek is nog steeds aan de gang.

"Wachten op ons om een ??nieuwe vooruitgang, diepgaand interview te hebben." Yan Jinghua zei bij het reageren op wetenschappelijke en technologie dagelijkse verslaggevers, het pre-studie onderzoek en de ontwikkeling van een ander medicijn wordt uitgevoerd, het principe is om "slot te blokkeren oog "op de cel.

 De wetenschappelijke en technologie dagelijkse reporter Reviews de literatuur ontdekte dat de relevante papieren in "Nature · Communications" werden gepubliceerd op 20 augustus 2021, en het papier meldde een neutraliserend antilichaam dat in de eerste keer resistent was tegen de menselijke celreceptor.

Een ander verhaal van 1 tot 1 miljoen breidt zich langzaam uit … (Zhang Jiaxing).