03/27/2022

4D Custom Mooie leven Dongyi Japan Digital Whole House Custom Home

By admin

  Het is geen twijfel dat in dit tijdperk van personalisatie het hele huis aangepaste woning de eerste keuze is geworden voor mensen. Een paar dagen geleden zet Dong Yi Ri Sheng het concept van "Custom Home Era", maar niet alleen dit, door de bouw van meerjarige digitale infrastructuur, Dong Yi Sheng vrijgegeven de "echte home · 4D · Yunfei Design System" , en is voltooid dalende toepassing. Dongyi Shengshi · 4D · Yunfeng House Custom Design System, realiseer echt het di-dimensionale modelweergave, informatiebeheer, ontwerpprocesvisualisatie, instant-offerte.

  Visualisatie, meer intu?tiever, gemakkelijk te begrijpen, voldoen aan de gepersonaliseerde vraag, materiaal, kleur, stijl, indeling, in realtime, onmiddellijke weergave, ontwerpmodus-effect wordt onmiddellijk weergegeven, het plancitaat kan zichtbaar zijn, het definitieve programma is VR Yuntai 720 graden meeslepende ervaring, de besluitcyclus van de gebruikerontwerpplan wordt met 80% verminderd, wat de klantervaring aanzienlijk verbetert. Tegelijkertijd gebruikt het onroerend goed · 4D · Yunfeng Custom Design System gebruikt intelligente "verleende hout" -werking, waardoor ontwerperfoutsnelheid, front-end ontwerpsysteem rechtstreeks op het productiesysteem, automatische productieapparatuur-gegevens 100% docking, hoge effici?ntie, rechtstreeks, De foutenpercentage is een slimme sloop van de industri?le kwaliteit en de totale productie is 40%, wat de operationele effici?ntie van de onderneming aanzienlijk verbetert.

+1.