03/28/2022

12000000 Het totale bedrag aan ingezetene bevolking in Hangzhou wordt opnieuw vernieuwd met "Sorghum-effect" voortdurend vergroot

By admin

  Onlangs kwamen de nieuwste bevolkingsgegevens die zijn vrijgegeven door het Zhejiang Bureau of Statistics aangelegd dat vanaf het einde van 2021 het totale aantal inwonersde bevolking in Hangzhou 10.000 mensen bereikte, de verstedelijkingssnelheid% is, en het is gerangschikt onder de grote steden, en De jaarlijkse jaarlijkse incrementele stappen van de mensen hebben meer dan 20 opeenvolgende jaren ontvangen. Tienduizend mensen. Sinds 2019 heeft Hangzhou geleidelijk de beste in het land in drie opeenvolgende jaren verhoogd en de kracht is het opvallend. Er wordt voorspeld dat in 2035 de grootte van de ingezetene bevolking van Hangzhou 15 miljoen zal bedragen.

  De grootte van de bevolking is een belangrijke manifestatie van een alomvattende sterkte van de stad.

Hangzhou’s Live-Lived Population overschreed 10 miljoen, volledig uitgelegd dat Hangzhou Urban Energy Level snel springt. Hangzhou Talents Aantrekkelijk Nationwide Eerste Jacht Big Data, Hangzhou, Chengdu, Suzhou Talent Supply and Demand, Supply and Demand.

  Oordelen van de nieuwe positiedistributie van 15 nieuwe eerste-tiersteden in het afgelopen jaar, rekent Hangzhou voor de hoogste,%.

Van de high-end talenten komt het aandeel van de nieuwe first-talentstad. Hangzhou trekt opnieuw de top vijf, de stad is in Hangzhou, Chengdu, Suzhou, Nanjing en Wuhan, boekhouding voor%,%,%,% respectievelijk.%. Van het gemiddelde jaarlijkse salaris van high-end talenten in de nieuwe lijn, is het hoogste Hangzhou, 10.000 yuan.

De tweede, de derde is Nanjing en Suzhou, 10.000 yuan.

  Waarom geven China high-end talenten de voorkeur aan Hangzhou? In de afgelopen jaren is de werving van rekrutering in Hangzhou erg dicht geweest, en de reikwijdte van het zoeken is de hele wereld uitbreiden en de drempel van de schikking is verminderd en versterkt voortdurend de steun van jonge talenten, werkgelegenheid. In dit beleid zei de werkplek dat het het meest aantrekt dat het relevante beleid is afgehandeld en de talenten die dit artikel kiezen, zijn in de eerste,%; de ondernemingsverleneringsbeleidsbeleidsrekeningen voor de tweede,%; koop een huis, Koop een auto het subsidiebeleid rekeningen voor de derde,%.

  Het is onmiskenbaar dat de lopende rekening en vele levensbehoeften, welzijnsartikelen zoals een huis kopen, kinderen onderwijs, medische fasehaak, een belangrijke identiteitsteken van de werkplek, geeft ze meer bezittingen en gevoel van veiligheid. In vergelijking met het strikte afwikkelingssysteem van een stadstad, is het nederzettingsbeleid van Hangzhou relatief los. Sinds de "stad van de stad" Het kan te voorzien zijn dat het met de 19e Aziatische spellen in 2022 het stedelijke merk en talent aantrekkelijke warmte in Hangzhou verder zal verbeteren.

  Hangzhou Urban Agglomeratie-effect blijft de "overzicht van het Yangtze River Delta Regional Development Plan" uitgebracht, uitgebracht in 2019, het opruimen van Hangzhou als een grote stad, de bevolking is een sleutelfactor bij het bepalen van de schaal van de stad.

Het is te voorzien dat met de bijeenroeping van de Aziatische spellen van Hangzhou Asian, Hangzhou Urban Aggregation Effect verder zal worden verbeterd.

  Met de hand geleefde bevolking wordt beschouwd als een sleutelbord in stedelijke ontwikkeling. Na het doorbreken van deze gateway van 10 miljoen mensen die in de bewoners wonen, valt het agglomeratie-effect van Hangzhou niet, en de General Manager van Hangzhou Ming Huuni Co., Ltd. Shen Miyue verscheen, de eerste klasse bedrijfsomgeving is erg belangrijk. "Hangzhou High-end mensen stromen niet alleen grote, hoge kwaliteit, allerlei soorten industri?le en technische talenten, die geen landen hebben, en verzamelen op het gebied van nieuwe productie, digitale economie, enz. Om de talentstructuur van Hangzhou te optimaliseren , en bevorder Hangzhou Economy. Ontwikkeling en de zakelijke omgeving heeft een goede ecologie gevormd.

"SHEN MIYUE zei, Editor die de leiding heeft: Song Yue.