04/02/2022

De samenvatting van Qiqihar-investeringen in oktober is 66.31 miljard yuan

By admin

Qiqihar Stad versterkt organisatorisch leiderschap, continu ontwikkelt innovatie, het bevorderen van de snelle groei van investeringspromoters en projectconstructie in de stad, van januari tot oktober, de beleggingspromotie van de stad is 153, het contract is in totaal 17% op jaarbasis.

Het is duidelijk dat Qiqihar City het werkmechanisme "Leading + Merchants + Project" heeft ge?mplementeerd, leiders op alle niveaus veel belang hechten aan investeringswerkzaamheden, willen altijd investeren in investeringen, investeringsbevordering, investeringen, investeringen, vele malen om investeringen te vervullen Activiteiten, Yi Haijia in de introductie van Hualui Pharmaceutical, nucleaire kleine verwarming, zware windkracht en de introductie en vliegende kraan zuivelolie-industrie keten Private Chain Protection is een wetenschappelijk voorbeeld en de resultaten van de voormalige investering.

De Municipal OESO heeft voldaan aan industrieel denken, diepte-analyse van onderzoeksprojectplanning, industri?le ketensverbeteringsketenverbetering, investeringsmethode Innovatie, supply chain financi?n, enz., Vorming "Qiqihar City Potential Analysis-rapport" "" Industri?le architectuurkaart "" "" Economische motus "" Qiqihar Investment Guide "en andere 10 Geleide boeken, Unified Guidance voor investeringen in investeringen in de stad.

Tegenwoordig is de investering van de stad in de stad gerekruteerd door het traditionele "gezicht", veranderd in een "ketting" om de ontwikkeling van de industrie cluster te besturen. Aan het begin van het jaar waren ze strak rond de industri?le keten "12 + 1" van het gemeentecommissie en de gemeentelijke regering, en het bleef de ketting uitstrekken, de ketting en een sterke keten verzinnen. Rond de olie, soja, ma?s, vlees, zuivelproducten, enz., Warehousing, Packaging, etc. Op dit moment hebben de apparatuur productie, nieuwe energie, ma?s, rijst, sojabonen, aardappelen, zuivelproducten, vlees, drankjes, enz. Een industri?le keten gevormd.

Focus op het bouwen van een visie Doel van apparatuur Manufacturing, Green Food Processing, Biomedicine en Nieuwe Energie, Vier miljard-level industri?le clusters, rondom "vlee integratie" "Voedselintegratie" "Graan Geneeskunde-integratie" "Melkmelk integratie" integratie, de stad krachtig ge?mplementeerde precisie-investeringen. In de afgelopen twee jaar, met de Longjiang Fufeng, Yi Haijiari, Huari Pharmaceutical, een zware windenergie, yunying aardappel, vliegende kraan zuivelbestand upgrade, enz. Het niveau van industri?le cluster wordt geleidelijk gevormd. Om de omgeving te optimaliseren, de service te verbeteren, heeft Qiqihar City "Qiqihar City Precision Super Precision Industrial Policy Gold Ten" "Qiqihar City Acceleration Structure en het bevorderen van economische hoogwaardige ontwikkeling aanmoedigen voor ondersteuningspolitiek" en andere investerings promotionele promotionele beleid, geven zaken Beleggingsondersteuning, Fission Support, Growth Target-ondersteuning. Dit jaar dringen ze erop aan de "Dingen doen die niet om mensen vragen", "engagement om te beginnen", dingen eerder doen, dingen, achteraf, "Service Home", en streven naar een uitstekende zakelijke omgeving.

Tegelijkertijd heeft de stad ook een incentive + informatieve modelconstructieve provincie (stad) gebouwd, de gemeentelijke directe industrie-afdeling Investeringspromotie onderworpen aan de verantwoordelijkheid, de lijst van het strategische project van het gemeentelijk leiderschapspakket, 49 gegarandeerde projecten geformuleerd.

(Sun Jiamei Reporter Sun Hao) (Editor: Wang Sidi, Wang Yan) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.