05/03/2022

Cross-seabaters in de vrienden van het platteland

By admin

Xinhua News Agency, November 20th (Reporter Deng Qianqian) Toen Fuzhou Tongkou White Crane, Yongchun, azijn, changtai saus, Shangtai South Niu Head Sand Tea, Hsinchu Oude Pot Rice Powder, Xinbei Vijf beschermende azijn, Yunlin Paizhuang Soja zal het botsen hoe vonk ? Op de ochtend van de 20e, 2021 "Concentrische beker" Twee Shore Youth Country Revitalization Development Camp – Cross-Strait Country Life Stripe Tentoonstelling Kihi Village voor Fujian Pingnan County, Fujian Province, verzameld in vele honderd jaar oude winkel Merk en Local specialiteit.

In het evenement passeerden de hoofdlocatie en Taiwan-gasten de videoverbindingen om het nieuwe model van cross-strait-integratie te bespreken om plattelandsverjonging te helpen.

"De Taiwanese lokale stijl van dit tentoongestelde is om post van Taiwan te verzenden, en elk honderd jaar oud merk heeft een intrigerend verhaal.

"De teamleden van Taiwan Zhan Junjie kwam naar het toneel aan het publiek.

Be?nvloed door de epidemie, neemt de Taiwan momenteel deel aan de tentoonstellingsplanning en plattelandsplanning. Zhan Jijie zei dat het team van de studenten van Taiwan al "oud gezicht" is in Fujian-dorpen, van het kiezen van producten, Wenchuang naar de verkoop, om lokale te helpen de zichtbaarheid en waarde van landelijke stormen te verbeteren.

In 2019, voor het dorp China, een groep Chinese Academie voor Schone Kunsten, opgericht de "Country Arts School", met veldonderzoek, landelijke activering, gemeenschapsconstructie, esthetisch onderwijsonderzoek, talentteelt, enz., Georganiseerde studenten om deel te nemen aan plattelandsresolutie. Aan het begin hiervan heeft het voormalige Xiuxi-dorp veel leraren en studenten aangetrokken om naar schets te gaan en een artistieke creatie-basis te worden. Op de dag van het evenement, de "China Academy of Fine Arts, Ningde", "Fujian Provincial Exchange Base", "de vierde batch van primaire en middelbare scholieren in Fujian Province," de Sophora "onthuld in de voorkant van de dorp.

Wang Guangyuan, vice-president van de Fujian Provincial Consultative Conference, zei om de voordelen van de Chinese Academie van American Academy te spelen, Taiwan Design Talents, implantaat Taiwan’s literaire elementen, het concept van het moderne leven in het voormalige XIXI-dorp en promoten de 10 -Year Old Shop om het dorp te vestigen, voortdurend introduceert nieuw, het vormen van landelijke esthetiek onderwijs, bezienswaardigheden landbouw, het verzamelen van bilaterale keuken. "We hopen een tekst-gecre?erde nederzetting van Pingnan te cre?ren en geraadpleegd de wensen om de merkrenovatie uit te voeren, waardoor het renovatieontwerp voor hen biedt door de overeenkomst te ondertekenen.

"De oprichter van de oprichter van Taiwan Xu Junxiong zei:" Het renovatieproject wordt ontworpen door het Talent-team van Taiwan en de Chinese Academie van Wetenschappen en cre?ren nieuwe waarde op basis van Fujian Rich Local Cultural Resources.

"Dit evenement werd gehost door de Fujian Provincial Consultative Association Agriciure and Rural Commission, het Nationaal Comité van de Volksraad, en de School of Art, School of Art, School of Art, en de Regering van Pingnan County People.

(Editor: Cui Transhorge, Yang MU) Delen Laat meer mensen zien.