05/04/2022

Gegarandeerd De Service Association van 2021 hield Shiningshan Disease Control experts aan Shougang om Epidemic Prevention Training uit te voeren

By admin

In 2021 wordt China International Service Trade Fair officieel geopend op 2 september van dit jaar, de Service Trade Fair Set "Dubbele Locatie" in het National Convention Center en Shitinghan Shougangyuan, waarvan Shijingshan SHouguanyuan Field Co-tentoonstelling plaats 15 het gebied is ongeveer 10.000 vierkante meter en 21 vergaderzalen worden verdeeld in het park 15 gebieden.

Om ervoor te zorgen dat de 2021-service veilig wordt gehouden in de Shougang Garden, Sheningshan District, en de wijk Shijingshan in de diepte, en de afdeling, eenheid en persoonlijke "verantwoorde onderneming". Volgens de veiligheid eerst, Strikte en nauwkeurige preventie en controle, strikte en zorgvuldige principes, versterken de preventie en controle van epidemische preventie en gezondheidszorg en hebben gerichte medische epidemische preventiemaatregelen op basis van de kenmerken van de service-locatie, de schaal en samenstelling van de dienst.

Op dezelfde dag verzendde Shijingshan District medische beschermingsprofessionals om infectieuze ziektepreventie en controleopleiding op het personeel van de Shougang-site te leiden.

Wu Jin, directeur van het noodkantoor van het District Disease Control Center, als primaire docent, van het veldbeheer, personeelsbeheer, persoonlijke beschermingstechnologie, preventieve desinfectietechnologie, epidemische preventiematerialen, gemeenschappelijke infectieziektepreventie en abnormale situatie noodbehandeling , enz. Implementeren strikt de epidemische preventie- en controlemaatregelen om de gedetailleerde uitleg te verklaren, en het tentoonstellingslocatie is op het terrein om de bereiding van de epidemische preventie- en controlewerkzaamheden te zien, problemen en onvoldoende te vinden.

"Deze training is vooral belangrijk voor ons om het goed te doen in de service-bijeenkomst, zoals het goed dragen van maskers, badkamer desinfectieprocessen, enz. Let op het, we zullen de vereisten van preventie en controle implementeren in overeenstemming met de richtlijnen van preventie Professionals, en zorgen voor de veiligheid van de activiteiten in het Shougang-park. "Zhang Jing, die deelnam aan de training, zei.